Afbeelding

Kerstconcert Beek en Donks Gemengd Koor

NULL

Kerstconcert Beek en Donks Gemengd Koor



Beek en Donk - Ook dit jaar geeft het Beek en Donks Gemengd Koor haar kerstconcert, met medewerking van Nick Heesakkers op Trompet. Dit concert vindt plaats op zondag 21 december om 14.30 uur, in de H. Michaelkerk, Kerkstraat 1 te Beek en Donk.


In een sfeervol versierde kerk presenteert het koor een u een afwisselend programma. Dit Kerstconcert staat onder leiding van hun dirigent, dhr. Arie Ketelaars en wordt op de piano begeleidt door Mevr. Jeannette Seijkens. Tijdens dit concert worden buiten de gebruikelijke kerstliederen, o.a. gezongen; Processielied, Verleih ons Frieden, La Nuit de Noel. L´Adieu des Bergers en vele andere liederen.

De kerstgedachte zal worden uitgesproken door onze beschermheer Mr. H.C.L.M. van Rooij. Ook wordt er een muzikaal intermezzo verzorgd door drie Trompettisten. Het koor wil dit kerstconcert van harte bij u aanbevelen. U zult er zeker van genieten zo kort voor de kerstdagen.Het is de gelegenheid om alvast in de kerstsfeer komen. Op zondag 28 december luistert het koor ook een viering op in de Kapel van het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. Het bestuur van het Beek en Donk Gemengd Koor nodigt u van harte uit, om op zondag 21 december om 14.30 uur in de H. Michaelkerk te komen luisteren en zo mogelijk mee te zingen.

Foto: Het Beek en Donks Gemengd Koor