Seniorenmiddag weer uitverkocht?

NULL

Seniorenmiddag weer uitverkocht?



Beek en Donk – Is de Ganzendonckse Seniorenmiddag dit seizoen, net zoals afgelopen jaar, wederom uitverkocht? Dat is op dit moment nog even de vraag, maar zeker is wel dat het vlot gaat met de net begonnen kaartverkoop.


Mensen die zeker willen zijn van een kaartje raden we dan ook aan om niet te lang te wachten. Net zoals bij de Sauwelavond bestaat de kans dat veel mensen uiteindelijk teleurgesteld worden.

Het programma van deze middag op 31 januari mag er zijn. Brabants kampioen 2014 Ad Vermeulen en topkletser Frank Schrijen zorgen zeker voor veel lachsalvo’s. De Ganzendonckse Dansmariekes brengen hun nieuwe garde- en showdans. De Lieshoutse Bruurs, winnaars van het Laarbeeks Liedjesfestival 2014, komen de boel muzikaal op z’n kop zetten en de Octopus band uit Beek en Donk is er voor de muzikale omlijsting.

Meer amusement is er van de jeugd van harmonie O&U. Evenals vorig jaar, toen één van de hoogtepunten, brengen ze ook dit keer een gedeelte uit het carnavalsconcert. De groep Erpel uit ‘t Zekske uit Beek en Donk/Mariahout en Applaus uit Helmond brengen eveneens prachtig amusement.

Kaartjes voor deze middag kosten €4,00, en daarvoor krijgen de bezoekers ook nog een kopje koffie en een consumptie aangeboden.