Afbeelding

Team

NULL

Team ‘ The Shooters’ wint Gezondheidsrace 2014


Laarbeek – Het Beek en Donkse team ‘The Shooters’ is zaterdag als winnaar uit de bus gekomen van de Gezondheidsrace 2014 en werd daarmee bekroond tot ‘Fitste team van Laarbeek 2014’. Alle vier de teams organiseerden het afgelopen jaar allerlei activiteiten. Zaterdag vond een finaleopdracht plaats in de vorm van een eigen ‘ Ik Hou van Holland’-spel. Uiteindelijk was het ‘The Shooters’ die van de jury over het algeheel de meeste punten toegekend kreeg.

Winnaar
The Shooters stond gedurende de hele race al aan kop. Ook in het laatste blok van deze race bleken ze niet meer te verslaan. Het team organiseerde onder andere een succesvolle Rock & Roll middag, Nordic Walking clinics, een gezonde lunch bij ORO, een lachworkshop en een open tuinen route. De activiteiten trokken veel deelnemers, waren goed verzorgd en er was veel aandacht voor publiciteit van de gezonde activiteiten.

Wethouder Joan Briels feliciteerde de teamleden met de felbegeerde titel en bedankte alle teams voor hun grote inzet en harde werken het afgelopen jaar. De teamleden werkten aan hun eigen fitheid en leverden daarnaast veel inspanningen voor het organiseren van gezonde activiteiten in hun dorp. “En dat is een groot compliment waard aan alle deelnemers”, aldus de wethouder.

Derde editie afgesloten
De Gezondheidsrace Laarbeek is ontstaan op initiatief van inwoners die actief aan hun eigen gezondheid wilden werken én anderen wilden aansporen tot een gezonde leefstijl. Het doel is om zoveel mogelijk inwoners te stimuleren hun gezondheid te verbeteren. Dat kan zijn op het gebied van sport en bewegen, voeding of leefstijl. Na twee eerdere succesvolle edities is deze derde editie op 13 december feestelijk afgesloten in De Dreef in Aarle-Rixtel.