Afbeelding

Zorgcentrum Aarle-Rixtel bereikt hoogste punt

NULL

Zorgcentrum Aarle-Rixtel bereikt hoogste punt


Aarle-Rixtel - Vorige week dinsdag bereikte men in Aarle-Rixtel het hoogste punt bij de ombouw van de kapel van het voormalige klooster Mariengaarde naar het nieuwe zorgcentrum voor de Aarlese gemeenschap.

Door het terugplaatsen van het volledig gerestaureerde kruis met daarop de met nieuw bladgoud vergulde haan, werd deze mijlpaal bescheiden gevierd onder de aanwezige werkers en genodigden.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd door Wim Verhoeven stilgestaan bij deze gebeurtenis. Hij bedankte iedereen die zich heeft ingezet om deze ombouw te realiseren tot wat het gaat worden en benadrukte nog maar eens hoe belangrijk het is dat het bouwkundig erfgoed voor de dorpskern Aarle-Rixtel behouden blijft. “Een prominent gebouw waar mensen samenkomen, zo was het vroeger en zo zal het in de toekomst blijven.”

Tevens maakte Wim van de gelegenheid gebruik om Ruud Wijnen en Cees van Beek van RW projecten in het bijzonder te bedanken voor het geheel belangeloos herstellen en vergulden van de haan, welke nu in volle glorie prijkt op het hoogste punt van het nieuwe zorgcentrum, dat begin februari officieel in gebruik zal worden genomen.