Afbeelding

BSO de Raagten krijgt conditietraining

NULL

BSO de Raagten krijgt conditietraining


Beek en Donk - De kinderen van de buitenschoolse opvang (BSO) de Raagten kregen dinsdag 15 december een conditietraining bij Boksschool Riny Heesakkers.


De kinderen van 8 jaar en ouder van de BSO mochten een bezoek brengen aan de buurman; Riny Heesakkers van Boksschool Laarbeek. De kinderen werden goed getest op hun uithoudingsvermogen. Na een paar rondes hardlopen, touwtje springen en oefeningen, mochten de bokshandschoenen aangetrokken worden. Riny leerde hen de beginselen van het boksen door uitleg van technieken. En daarna natuurlijk oefenen! Het was een intensieve training. De kinderen hebben mogen ervaren dat deze sport draait om conditie en discipline. Moe en voldaan keerden ze terug naar BSO de Raagten.

Meer informatie
Buitenschoolse opvang de Raagten is een locatie van Spring Kinderopvang. Deze BSO is gevestigd in Kindcentrum de Raagten op Otterweg 31 in Beek en Donk. Spring Kinderopvang biedt professionele opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Kijk voor meer informatie op de website www.spring-kinderopvang.nl.

Foto: Riny Heesakkers (l) met een van de kinderen