Bedovo rondt volleybaljaar 2014 af

NULL

Bedovo rondt volleybaljaar 2014 af



Beek en Donk - De laatste officiële volleybalactiviteiten voor de ‘winterstop’ zitten erop voor volleybalvereniging Bedovo. In de Nevobo competitie mochten de heren het jaar afsluiten en ook bij de recreanten werden de laatste punten van 2014 verdeeld.


Voor de dames van het eerste recreantenteam stond er in hun laatste wedstrijd voor de feestdagen nog het één en ander op het spel. Om volgend jaar bij de top 6 teams van de 1e klasse ingedeeld te worden, moesten zij winnen. Ondanks goed spel wilde dit echter niet lukken. In 3 sets waren de dames van het Ridderhof te sterk. Bedovo DR1 speelt daardoor helaas voor het eerst in hun geschiedenis niet met de bovenste 6 mee.

Bedovo DR3 is sinds dit jaar een nieuw team in de recreantencompetitie. Als jong team, met nieuwbakken volleybalsters doen zij het alles behalve onverdienstelijk. Al laten de resultaten nog niet altijd de gewenste uitslagen zien, volleyballend doen de dames leuk mee in de competitie. Zo ook zaterdag. 3 sets lang wisten zij het spel interessant te houden, maar toch ging het merendeel van de punten naar de tegenstander. 2-1. Nu op naar fijne feestdagen en volgend jaar hard aan de bak om ook die overige puntjes voortaan te pakken.

Bij de heren van Bedovo bleek de koek, zo op het einde van het jaar, nog niet op. Vanaf hun wat verrassende, doch solide 2e plek in de competitie hadden zij zaterdag zelfs nog de koppositie kunnen pakken. En al werd er in hun afsluitende wedstrijd overtuigend gewonnen van de studenten van Hajraa 3, met een eindstand van 3-1 kwamen zij hiervoor een enkel puntje tekort. Deze mooie overwinning, waarbij oudgediende Ruud van Dijk inviel, zorgde wel voor een versteviging van de 2e positie. Op naar fijne feestdagen en een minstens even sportief 2015!