Expositie fotoclub Objectief in 't Oude Raadhuis

NULL

Expositie fotoclub Objectief in 't Oude Raadhuis



Beek en Donk – Het is steeds weer verrassend wat fotoclub Objectief presteert en zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze expositie. De expositie is te bezoeken van 26 tot en met 28 december in ’t Oude Raadhuis in Beek en Donk, dat geopend is van 11.00 tot 17.00 uur.


De fotoclub heeft al een lange geschiedenis en ze zijn via de klassieke donkere kamer in het huidige digitale tijdperk beland. De club bestaat uit ongeveer 25 mannen en vrouwen die elkaar gedurende het seizoen, van september tot en met juni, elke dinsdag van de maand treffen in het ontmoetingscentrum in Beek en Donk. Doel van de club is om in een ontspannen sfeer ieders fotografische kennis en kunde op een hoger plan te brengen en daarbij vooral plezier te beleven aan het fotograferen.

De expositie zal geen vast thema hebben maar zal foto’s tentoonstellen van vrij werk van de leden. Zij hebben na twee avonden overleg een selectie gemaakt van wat zij gaan tentoonstellen. Door alle verschillende thema’s is er voor ieder wat wils. De resultaten van de werkgroepen die een serie over hun onderwerp hebben gemaakt, zullen in een diapresentatie op de zolder van gebouw worden getoond. Ook de verrassende resultaten van de ‘rode draad’ zullen worden getoond.