Afbeelding

Winter Jeugd Circuit in Asten

NULL

Winter Jeugd Circuit in Asten



Beek en Donk - De jeugd van ’t Slotje heeft op zondag 21 december gespeeld tegen Deurne. Dit was de derde ronde van het Winter Jeugd Circuit in Asten. Per leeftijdscategorie t/m 9 jaar, 11 jaar, 13 jaar en 15 jaar wordt tegen elkaar enkel en dubbel wedstrijden gespeeld. Net als de 2 voorgaande rondes heeft ’t Slotje ook de derde ronde gewonnen met in totaal 55 tegen 50,4 punten.


In de categorie t/m 9 jaar speelden Fleur Kool, Gijs Brugmans en Jasper van Cleef. Helaas was Simon van de Avoird ziek geworden en kon daardoor niet meedoen. Fleur en Jasper hebben allebei 1 enkelpartij gewonnen en 1 verloren. Gijs heeft zijn beide enkelpartij verloren. Van de 4 dubbelpartijen hebben ze er 1 gewonnen en 3 verloren. In totaal hebben ze verloren met 7,2 – 16,2 punten.

Bij de jeugd t/m 11 jaar was ’t Slotje sterker. Nienke van de Rijdt, Swen van Steenbergen, Wouter de Jong en Teun Jongmans wonnen de dubbels. Bij de enkelpartijen heeft Teun gelijk gespeeld, Swen en Wouter verloren en Nienke gewonnen. In totaal won deze categorie met 14 – 11,8 punten.

Bij de jeugd t/m 13 jaar was ’t Slotje duidelijk te sterk voor Deurne. Tom Booy, Timo Hocks, Maud van Oosterwijk en Kim van de Broek speelden de wedstrijden in deze categorie. Zij hebben allemaal de enkelpartijen overtuigend gewonnen. Ook de jongensdubbel is gewonnen, echter de meisjesdubbel ging meer gelijk op en eindigde in een gelijkspel. In totaal hebben ze met 25,8 – 3,8 punten gewonnen.

Als laatste hebben Roy Willemsen, Thijs van Wanrooij, Linda van Dijk en Vera Verbakel gespeeld. Deurne was hier het sterkst. Alleen Roy heeft zijn enkelpartij gewonnen, Thijs, Linda en Vera hebben de enkel verloren. Bij de dubbelpartijen hebben zowel de jongens als meisjesdubbel verloren. In totaal verloren met 8 – 18,6 punten.

Er is hard gestreden en alle jeugdleden van ’t Slotje hebben fijn gespeeld. Als eindresultaat hebben ze gewonnen met 55 punten tegen 50,4 punten voor Deurne.

Foto: Jeugdleden van 't Slotje bij het Winter Jeugd Circuit