Afbeelding

Cabaretvoorstelling 'Pompen' in Ons Tejater

NULL

Cabaretvoorstelling 'Pompen' in Ons Tejater



Lieshout - Ons Tejater start 2015 met cabaret: Arie Koomen en Edo Brunner brengen hun voorstelling ‘Pompen’. Na het succesvolle programma ‘E&A is toch voordeliger!’ kon een opvolger natuurlijk niet uitblijven. ‘Pompen’ is een cabaretprogramma dat zich afspeelt in en om een benzinestation. Het laatste pompstation in het universum.


Arie en Edo zijn de uitvinders van het stand-upcomedycabaret en beheersen dat als geen ander. Natuurlijk met de hoge grapdichtheid die u van de heren gewend bent. Visuele humor, absurdistische crosstalks, stand-up en misschien zelfs een ontroerend lied. Een avond lachen om twee mannen die keihard kunnen zijn maar ook best gevoelige kanten hebben. In Nederland Cabaretland is het een verademing om tussen alle solisten weer eens een goed op elkaar ingespeeld duo de zaal op zijn kop te zien zetten. Dankzij ‘Pompen’ zal tanken nooit meer hetzelfde zijn. Dit programma is getest op konijntjes: die moesten lachen!

Arie Koomen speelde bij de Lama’s en was de helft van het duo Arie & Silvester. Edo Brunner is ook acteur (o.a. Hamlet bij Toneelgroep Oostpool) en bekend van televisie (o.a. SpangaS, Moordvrouwen). Zaterdag 10 januari 2015 in de theaterzaal van het Dorpshuis. Aanvang 20.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in het Dorpshuis. Reserveren kan via www.vierbinden.nl/onstejater of tel. 0499-422878 (maandag t/m donderdag na 13.00 uur en vrijdagavond na 18.00 uur.

?Foto: ons Tejater Edo en Arie