Afbeelding

Fototentoonstelling - 'Wie kent ze nog?'

NULL

Fototentoonstelling - 'Wie kent ze nog?'

Beek en Donk - Heemkundekring ‘De Lange Vonder’ opent het nieuwe jaar ook nu weer met de traditionele fototentoonstelling, waarbij de hulp van de bezoekers wordt ingeroepen.

In het archief van Heemkundekring De Lange Vonder bevinden zich nog vele foto's waarvan namen van personen, locaties, jaartallen en andere gegevens ontbreken. De vrijwilligers hopen deze gegevens met de hulp van de bezoekers te kunnen achterhalen. Een flink aantal foto's zal op borden en in mapjes te bezichtigen zijn. Alle personen op de foto's zijn genummerd, zodat deze gemakkelijk zijn aan te duiden.

Lijkt het u leuk om oude en minder oude foto's te kijken en tegelijkertijd te helpen met het achterhalen van namen en andere ontbrekende gegevens? Kom dan naar de Heemkamer aan de Parklaan in Beek en Donk. Iedereen die een binding heeft met Beek en Donk, en die de heemkundekring wil helpen, is van harte welkom. Openingstijden: zondag 4 januari 2015 van 11.00 tot 17.00 uur en donderdag 8 januari 2015 van 20.00 tot 22.00 uur. De toegang is gratis.

?Foto: heemkunde wie kent ze nog