Afbeelding

Eindejaarverschieting bij Krijgsman Soranus

Sportnieuws

Eindejaarverschieting bij Krijgsman Soranus



Lieshout - Traditiegetrouw wordt op zaterdag tussen Kerst en Nieuwjaar bij Krijgsman Soranus het jaar afgesloten met de zogenaamde eindejaarverschieting.


Voorafgaand aan de verschieting werd eerst aandacht besteed aan de prestaties van de jeugd tijdens de indoorwedstrijden, welke de afgelopen maanden plaats hebben gevonden. Ter herinnering hieraan ontvingen alle aanwezige jeugdige deelnemers een diploma met daarop onder andere het geschoten gemiddelde tijdens deze wedstrijden vermeld. Ook Stephan Wijffelaars, begeleider en trainer van de jeugd, werd door voorzitter Ad Endevoets bedankt voor zijn inspanningen welke hij het afgelopen jaar voor de jeugd had gedaan. Als blijk van waardering ontving hij een enveloppe met inhoud.

Hierna werd begonnen aan het doel van de avond, namelijk de eindejaarverschieting. In afwijking van de normale wedstrijden werd er ditmaal geschoten op een drietal zogenaamde ‘geluksblazoenen’, gemaakt door de jeugdleden onder leiding van hun trainer. Elk blazoen was voorzien van in de Kerst en Nieuwjaarssfeer toepasselijke zaken met onder meer een opgetuigde kerstboom, oliebollen en vuurwerk. Daarin waren per blazoen 10 letters getekend. De bedoeling was om iedere keer zoveel mogelijk letters te raken. Na iedere ronde werden door loting de waarden van de letters bepaald wat er op neer kwam dat je geluk moest hebben met het loten om punten te kunnen behalen. Iedereen mocht per ronde 15 pijlen schieten (5x per blazoen). Er werden in totaal 2 rondes geschoten.

Resultaten
Jan Dani?ls 96; Maarten v.d. Elsen 84; Arjan v.d. Heuvel 71; Ad Endevoets 71; Theo v.d. Laar 58; Rik v.d. Westerlo 46; Rita Endevoets 45; Willem Bekx 43; Dion Thielen 43; Alex v.d. Ven 40; Stephan Wijffelaars 37; Paul v.d. Broek 35;
Toos wagelmans 34; Jim Dani??ls 32; Noa Relou 26; Ziggy Dani?ls 1; Toos v.d. Graef -14.

Foto; Staand vlnr: Alex v.d. Ven, Ziggy Daniëls en Dion Thielen. Zitten vlnr: Jim Daniëls en Noa Relou. James Stam en Jeffrey v.d. Post ontbreken op de foto