Afbeelding

Succesvolle flessenactie Yammas Mariahout

NULL

Succesvolle flessenactie Yammas Mariahout


Mariahout - Onder mooie winterse omstandigheden vond zaterdag 27 december de jaarlijkse flessenactie plaats van Yammas. De sneeuw weerhield de jeugdige leden niet om in actie te komen voor het goede doel: Make a Wish Nederland. Voor het grootste deel van de jeugd was de verse sneeuw enkel een pretvergroter. Naast het ophalen van heel veel flessen werden er ook heel veel sneeuwballen gegooid.


In de middag werden er in het buitengebied flessen opgehaald onder begeleiding van vrijwilligers en ouders. Vanaf 18.00 uur trokken ze de kom in om minstens zo veel flessen op te gaan halen. De stemming zat er goed in en dansend en zingend op de muziek ging de jeugd door de straten. Daar waar de flessen niet al buiten aan de deur stonden, belde de jeugd aan en heel vaak bleken de flessen binnen al klaar te staan. Wat mooi om te zien dat de actie zo leeft binnen Mariahout.

De opbrengst van deze flessenactie is nog niet bekend, maar de verwachting is groot, gezien de enorme hoeveelheid flessen en kratten die zijn opgehaald. Yammas bedankt alle inwoners van Mariahout voor hun gulle donatie in welke vorm dan ook. Ook alle vrijwilligers en ouders die hebben meegeholpen enorm bedankt! De organisatie wenst iedereen een spetterend 2015!

Foto: De jeugd van Yammas wist veel flessen te verzamelen