Afbeelding

Eerste prijs voor Daan Beniers

NULL

Eerste prijs voor Daan Beniers


Mariahout - Acht judoka’s van judoclub Mariahout hebben deelgenomen aan het Buiten Regio toernooi, dat zondag 4 januari werd gehouden door Budoclub ‘De Hechte Band’ uit Mierlo.


Daan Beniers wist met aanvallend judo twee van zijn partijen met ippon winnend af te sluiten. In de tweede partij waren zijn tegenstander en hij erg aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk wist Daan op beslissing deze partij naar zich toe te trekken. De volgende partij won hij op yuko. Met vier winstpartijen was een mooie en verdiende eerste plaats het eindresultaat. Freek Beniers zat net als zijn broer in de winning mood en wist 2 partijen winnend af te sluiten met een verdienstelijke tweede plaats tot gevolg. Een tweede plaats was er ook voor Fabrizio Deben. Hij wist 2 partijen te winnen en ondanks de laatste verliespartij wist hij zijn tweede plaats op punten nipt veilig te stellen.

Joost van den Boogaart behaalde eveneens een tweede plaats. Met houdgrepen wist hij drie partijen met ippon winnend af te sluiten. Marco van Vijfeijken wist met één winstpartij een vierde plaats te behalen. Sem de Rooij werd eveneens vierde. In een zware poule wist hij toch veel tegenstand te bieden, maar net nog geen winstpartij binnen te halen. Stan van den Boogaart zat in een grote en pittige poule van zes judoka’s. Hij wist met veel inzet een winstpartij binnen te halen en werd vijfde. Eveneens een vijfde plek was er voor Sanne de Rooij, die in deze sterke poule helaas geen winstpartij wist te behalen.