Zanggroep Zingiz gaat al wensend het jubileumjaar in

Muziek

Zanggroep Zingiz gaat al wensend het jubileumjaar in



Beek en Donk - Zanggroep Zingiz heeft woensdag 14 januari de aftrap van hun jubileumjaar ingezet met hun algemene ledenvergadering. Bij aanvang van deze vergadering is een prachtig gedicht voorgedragen, wat geschreven is door Marjolein van Os (bestuurslid).


In dit gedicht ‘Wensen’ kwam naar voren dat Zanggroep Zingiz naast een mooi en gezellig koor, ook een club is waar lief en leed met elkaar gedeeld wordt, waar vooral veel gelachen, maar ook af en toe een traan gelaten wordt.

Dit jaar bestaat Zanggroep Zingiz 12,5 jaar wat natuurlijk reden is voor een feestje. Dit willen ze zeker niet zomaar aan de Laarbeekse gemeenschap voorbij laten gaan. Er staan al verschillende optredens op de planning. Naast de (bijna) jaarlijks terugkerende optredens bij de Carnavalsmis (15 februari) en Elkerliek ziekenhuis (1 maart) geven ze dit jaar een jubileumconcert op zondag 26 april. Dit jubileumconcert wordt samen met het jubilerende kinderkoor Kiko gegeven. Daarnaast is Zingiz ook te zien en te beluisteren in de muziektuin (Muziektuinpodium) met 2 andere jubilerende muziekgezelschappen op zondag 12 juli. Zet deze data alvast in je agenda zodat je ook dit jaar Zanggroep Zingiz kunt komen bekijken en (belangrijker) beluisteren.