Afbeelding

Inge Frimout en Jos Beeren in Kouwenbergs kerkje

Muziek

Inge Frimout en Jos Beeren in Kouwenbergs kerkje


Aarle-Rixtel – In het Kouwenbergs kerkje kunt u zondag 29 maart genieten van een uniek concert van zangeres en harpiste Inge Frimout en saxofonist Jos Beeren. Dit mag u beslist niet missen, 2 ras muzikanten die op een fantastische manier alles uit hun instrument halen en elkaar op een bijzondere manier aanvullen.


Inge Frimout-Hei komt uit Nuenen en studeerde klassieke, Zuid-Amerikaanse en Keltische harp, zang en compositie. Zij componeert en arrangeert muziek voor harp, geeft les, speelt in theaters met verschillende gezelschappen, treedt met speciale acts op festivals op, begeleidt koren, geeft workshops, is tweemaal op tournee geweest in China met het Malando Tango-orkest en heeft diverse malen opgetreden voor de Koninklijke families van Nederland en België.

Jos Beeren werd in 1954 geboren aan de Kouwenberg in Aarle-Rixtel, speelde tenorsax in The Glenn Miller Revival Orchestra en heeft tot voor kort als beroepsmuzikant saxofoon, klarinet en basklarinet gespeeld in het befaamde Metropole Orkest. Hij heeft met zijn Timeless Big Band, een van Europa’s beste big bands, opgetreden in tientallen landen, verzorgde diverse radio- en televisie-uitzendingen en speelde op Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. Hij heeft talloze (inter)nationale artiesten begeleid, zoals Marco Borsato, Sting, Toots Tielemans, Herbie Hancock, Elvis Costello en Celine Dion.

Jos is de grote drijfveer achter de ‘Wim Beeren Jazz Society’ (locatie Van Bracht aan de Kerkstraat in Aarle-Rixtel), inmiddels uitgegroeid tot een bekend jazzpodium in Zuid-Nederland waar iedere laatste woensdag van de maand een gerenommeerd jazzorkest of jazz gerelateerd orkest uit binnen- of buitenland optreedt. Aanvang: 14.30 uur. De entree bedraagt €7,50. Kaartjes kunnen ook worden gereserveerd via tel. 0492-382943.

Foto: Jos Beren, Inge Frimout