Passieconcert door gemengd koor en kamerkoor

Muziek

Passieconcert door gemengd koor en kamerkoor


Aarle-Rixtel – Gemengd Koor De Klokkengieters Aarle-Rixtel en Kamerkoor Sine Nomine geven zondag 22 maart een passieconcert. Dit concert vindt plaats in het Missieklooster Heilig Bloed in Aarle-Rixtel.


Samen met Sine Nomine wordt uitgevoerd het Stabat Mater van Josef Gabriel Rheinberger. Daarnaast brengen de beide koren diverse passiewerken ten gehore. Medewerking wordt verleend door Margot Pagels, sopraan en Arjan Mooij, organist. Het concert duurt ongeveer 1 uur. Aanvang van het concert is 15.00 uur. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is hartelijk welkom. Het geheel staat onder leiding van Rob Rassaerts.

Dit passieconcert wordt onder auspiciën van de Lambertus Concerten Helmond nogmaals uitgevoerd op Goede Vrijdag 3 april in de kapel van het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. Aanvang is 20.00 uur en ook hier is de entree gratis.

Tevens nodigen zij u uit voor de hoogmis van Pasen op zondag 5 april in de Parochiekerk, Dorpsstraat Aarle-Rixtel. Deze eucharistieviering wordt ook door Gemengd Koor De Klokkengieters muzikaal verzorgd. Aanvang van deze viering is 9.30 uur.