De MooiLaarbeekKrant presenteert: 'Bijzonder Mooi'

NULL

De MooiLaarbeekKrant presenteert: 'Bijzonder Mooi'


De zomer is in aantocht! Vooral vrouwelijk Laarbeek wil er in deze periode mooi uitzien en brengt daarom een bezoekje aan bijvoorbeeld de kapper, nagelstudio, pedicure of schoonheidssalon.

Weten de inwoners van Laarbeek jouw onderneming al te vinden? De allereerste stap is communiceren. En daar leent De MooiLaarbeekKrant zich uitstekend voor. Wij presenteren in week 18 en week 20 het katern: Bijzonder Mooi. Twee kranten met volop advertenties uit de beauty- en wellnessbranche. Daar wil jij toch ook bij staan?!

De MooiLaarbeekKrant heeft een aantal keuzes voor je op een rijtje gezet, waarbij je 10% korting krijgt als je de advertentie twee keer plaatst! Afwijkende formaten zijn natuurlijk ook mogelijk. Je hoeft je geen zorgen te maken over de opmaak van de advertentie: die verzorgen wij kosteloos voor jou. Samen proberen we het allerbeste in jouw communicatie-uiting naar boven te halen!

Prijzen en maten (altijd full colour)
Formaat Prijs één plaatsing Prijs twee plaatsingen: 10% korting!

53 x 53 mm €23.85 excl. BTW €42,93 excl. BTW
53 x 109 mm €49.05 excl. BTW €88,29 excl. BTW
109 x 53 mm €49,05 excl. BTW €88,29 excl. BTW
109 x 109 mm €95,92 excl. BTW €172,66 excl. BTW

Bekijk hier De MooiLaarbeekKrant

De MooiLaarbeekKrant is het meest gelezen weekblad van Laarbeek. Iedere donderdag worden 11.500 exemplaren huis-aan-huis verspreid in de kerndorpen Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout en Mariahout. Daarnaast is er fysieke verspreiding in Boerdonk en wordt de krant afgelegd op filiaalplaatsen in Gemert en Zijtaart. Deze full-color krant staat in het midden van de Laarbeekse samenleving en kreeg in een recent onderzoek onder 500 respondenten een 8,6 toebedeeld. Onafhankelijk, objectief, informatief en actueel. Van donderdag tot donderdag op iedere keukentafel.