BBC-jazz op Moederdag in de Cacaofabriek

Muziek

BBC-jazz op Moederdag in de Cacaofabriek


Beek en Donk/Helmond - Is het leuk om op Moederdag je kinderen en jezelf eens te trakteren op een gezellig muzikaal middagje? Nou moeders, dat kan! Speciaal voor alle moeders en andere liefhebbers van een swingend stukje jazzmuziek verzorgt de BBC-Jazz uit Beek en Donk voor u in de Cacaofabriek te Helmond op zondagmiddag 10 mei vanaf 15.00 uur een optreden.


Als je denkt aan jazzmuziek, denk je misschien aan een swingend muziekje op de achtergrond terwijl je geniet in het zonnetje van een heerlijk glaasje bier of wijn. Een heerlijk gevoel wat je daadwerkelijk kunt beleven tijdens het concert van BBC-jazz.

BBC-jazz onderscheidt zich van veel andere bands door haar minder traditionele repertoire keuze. De BBC-jazz band speelt Swing, Rock, Latin, Samba en Blues. Het repertoire bevat zowel moderne als klassieke swingstukken. Bij een jazzband horen natuurlijk zowel klassieke als moderne blues thema’s.

Voor de moeders op Moederdag zullen wij ongetwijfeld nummers spelen die speciaal voor de dames geschreven zijn. Wat te denken van nummers als ‘String of Pearls’, ‘Summertime’, ‘Watch what happens’, en een nummer uit de jeugdjaren ‘Born to be wild’.

De BBC-jazz is in de afgelopen jaren niet alleen veel veranderd van samenstelling, ook de muziekkeuze is veranderd. Zij laten graag hun nieuwe stijl aan u horen. De BBC-jazz treedt steeds vaker op in de regio. Op Koningsdag brachten zij een muzikale felicitatie aan de gedecoreerden van Laarbeek. Ook zijn ze binnenkort te beluisteren op het Midzomernacht spektakel in de Muziektuin in Beek en Donk. BBC-jazz staat onder bezielende leiding van de ervaren muzikant Pierre Heesakkers.

Misschien denk je bij jazzmuziek ook wel eens aan een avond swingen en volledig uit je dak gaan? De BBC-jazz kan je een dergelijke avond bezorgen.