Nationale hengeldag bij HSV

Sportnieuws

Nationale hengeldag bij HSV ’t Sluisje
Lieshout – De nationale hengeldag is op zaterdag 30 mei. Deze dag wordt door Hengel Sport Vereniging ’t Sluisje uit Lieshout uitgebreid gevierd en begint met een wedstrijd voor leden van 50 jaar en ouder. Deze wedstrijd is van 8.00 tot 10.00 uur.

Daarna is het de beurt aan de kinderen van Lieshout en Mariahout in de leeftijd tot en met 12 jaar. Voor deze kinderen is er een wedstrijd georganiseerd van 10.00 tot 11.30 uur. Opgeven voor deze wedstrijd kan vanaf 09.30 uur bij de schuilhut en deelname is gratis. Bij voorkeur een eigen hengel meebrengen. Voor degene die geen eigen hengel heeft, heeft de vereniging een aantal hengels te leen. Na afloop van deze wedstrijd is de uitreiking van de diploma’s van de jeugdcursus 2015 en de prijsuitreiking van de jeugdwedstrijd. Alle kinderen hebben prijs, ook al hebben ze geen vis gevangen.

Om 11.00 uur worden de jubilarissen van dit jaar gehuldigd. Er zijn dit jaar 8 leden van 25 en 40 jaar lidmaatschap. Na de middag is er een koppelwedstrijd, voor de leden van 13.00 tot 16.00 uur.

Na de koppelwedstrijd volgt de prijsuitreiking en daarna is er, voor een heel klein prijsje, een barbecue, er is heerlijk vlees met brood en salade te verkrijgen bij de schuilhut, natuurlijk is hier ook wat te drinken te verkrijgen. Wilt U kennis maken met de hengelsport kom dan gerust eens kijken op de mooie vijver, gelegen achter de tennisbanen. Kortom een dag waar Hengel Sport Vereniging ’t Sluisje naar uit kan kijken. Het bestuur hoopt op een mooie opkomst van groot en klein. Vissers en kijkers zijn van harte welkom op deze dag.