Five4you bij Bavaria Brouwerij Caf

Muziek

Five4you bij Bavaria Brouwerij Café


Lieshout - Na de succesvolle optredens op de Gemertse Mert in 2013 en de Van Goch Mert in Nuenen vorig jaar, is het nu de buurt aan Lieshout. Five4you speelt daar op Tweede Pinksterdag (25 mei) tijdens de braderie op het podium aan de Heuvel.


In samenwerking met Bavaria Brouwerij Café krijgt Five4you de gelegenheid zich te presenteren aan het publiek van deze gezellige jaarmarkt. Op het terras tussen het podium en het Bavaria Brouwerij Café kan men genieten van een drankje en een swingend optreden van deze band.

Five4you is een allround formatie uit Gemert en Laarbeek. Met een uitstekende zangeres en zanger en vier geroutineerde muzikanten wordt met veel plezier muziek gemaakt op een professioneel niveau. Het repertoire van Five4you is zeer uitgebreid en bestaat uit bekende dance classics, swingende rocksongs, Nederlandstalige hits en popnummers uit de Top-2000 allertijden.

Five4you bestaat uit vocalisten Gina Donkers en Peter van Vijfeijken, guitarist Enzio van Erp, toetsenist Marty van der Hoek, drummer Jackie Peeters en basgitarist Frans van den Nieuwenhof. Five4you wordt ondersteund door de vaste en ervaren geluidstechnicus Huib van Asseldonk.

De samenwerking tussen Five4you het Bavaria Brouwerij Café levert bovendien een geweldig affiche op: Five4you live at the BBC. Alvast de sfeer proeven? Luister dan naar de mp3 op de website www.five4you.nl of op Facebook.