Start nieuwe blazersklas voor volwassenen

Muziek

Start nieuwe blazersklas voor volwassenen


Aarle-Rixtel - Harmonie De Goede Hoop in Aarle-Rixtel heeft de afgelopen jaren ongeveer 50 volwassenen in de gelegenheid gesteld om op latere leeftijd nog een muziekinstrument te leren bespelen. En met veel succes, want hieruit zijn 2 enthousiaste orkesten ontstaan, het OJO en La Banda, die elke week repeteren in De Couwenbergh en een paar keer per jaar optreden.


Op de vraag, hoe de muzikanten van deze 2 orkesten de afgelopen jaren hebben ervaren om met muziek bezig te zijn, kregen zij de volgende reacties: samen muziek maken is leuk!, je bent nooit te oud om een instrument te leren bespelen, ik heb spijt dat ik er niet eerder mee begonnen ben, ontspannend en inspirerend tegelijk, gewoon ontzettend leuk om met een groep samen muziek te maken, steeds meer te kunnen, samen te groeien en het is nog gezellig ook bovendien!

Ze hebben van diverse ouders, waarvan de kinderen meedoen met het project Muziek=Cool, de vraag gekregen of ze weer een nieuwe blazersklas op willen starten, maar ook andere mensen hebben hun interesse getoond. Er zijn nu al 7 mensen die zich hebben aangemeld, maar het zou natuurlijk mooi zijn als ze nog meer geïnteresseerden hebben!

Dus heb je al zo vaak gedacht: het lijkt mij ook leuk om een instrument te kunnen bespelen, wacht dan niet en meld je nu aan. Iedereen start op hetzelfde niveau en dat maakt het juist nu zo gemakkelijk om mee te doen. Bij voldoende belangstelling wil men in september deze blazersklas starten.

Heb je belangstelling om alsnog je muzikale talenten te ontwikkelen, neem dan contact op met de secretaris Marieke Bouwman, tel. 06-51774142 of mail secretaris@harmonie-dgh.nl. Ook voor vragen kun je bij haar terecht.

Door je belangstelling kenbaar te maken, verplicht je je nog tot niets. Het gaat er in eerste instantie om te weten of er überhaupt belangstelling is. Met de belangstellenden wordt dan in juni een informatieavond belegd.