KBO houdt informatiemiddag Openbaar Vervoer

NULL

KBO houdt informatiemiddag Openbaar Vervoer


Aarle-Rixtel - De KBO Aarle-Rixtel houdt op donderdag 28 mei samen met de Stichting Buurtbus Laarbeek en het Dorpsplatform Aarle-Rixtel een informatiemiddag over openbaar vervoer.


Doel van de informatiemiddag is de aanwezigen uitleg te geven over de OV-chipkaart (hoe vraag je de kaart aan, hoe reis je met de kaart en wat kost het). Daarbij komt ook het reizen met trein, bus en buurtbus ter sprake. Verder wordt er een presentatie over de Buurtbus Laarbeek gegeven. Met name de dienstregeling en de route krijgen aandacht. Ten slotte wordt vanuit het Dorpsplatform Aarle-Rixtel kort ingegaan op de activiteiten die het Dorpsplatform ontplooit om leefbaarheid en levendigheid in Aarle-Rixtel te bevorderen.

Het programma ziet er als volgt uit:
13.30-13.45 inleiding door John Pezie
13.45-14.30 presentatie OV-chipkaart door Herman Bouma (Hermes)
14.30-15.15 vragen naar aanleiding van presentatie
15.00-15.30 pauze
15.30-16.15 presentatie Buurtbus door Harry de Groof
16.15-16.45 presentatie Dorpsplatform door Jan Dekkers

De informatiemiddag is op donderdag 28 mei in het MFC De Dreef te Aarle-Rixtel en begint om 13.30 uur. De middag is voor iedereen gratis toegankelijk, dus ook voor niet-leden. En tijdens de pauze wordt er een gratis kopje koffie of thee worden aangeboden. De KBO hoopt dat u in grote getale aanwezig bent.