Jubileumactiviteiten KBO ook voor niet-leden

NULL

Jubileumactiviteiten KBO ook voor niet-leden


Lieshout - In de maand juni heeft de KBO 3 Jubileum-activiteiten gepland die toegankelijk zijn voor iedereen, dus ook voor niet-leden en mensen buiten Laarbeek.

Op deze manier kunnen inwoners, vrienden en kennissen die nog geen lid zijn van de vereniging, kennis maken met alles wat zij binnen de Seniorenvereniging KBO Lieshout aan de leden te bieden hebben. U bent van harte welkom op alle activiteiten.

De eerstvolgende activiteit is op woensdag 3 juni. In de grote zaal van het Dorpshuis wordt een Lezing over Kunst en Curiosa gehouden. Misschien heeft u een schilderij, een sieraad of een ander voorwerp waarvan u graag zou willen weten of dit kunst of curiosa is en wat de waarde kan zijn? Kom dan op woensdagavond 3 juni a.s. naar het Dorpshuis. Als voorbereiding op de Kunst en Curiosa Taxatiedag van zaterdag 27 juni, verzorgt mevrouw Melany Dumay, van Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen, een lezing over ‘Wat is Kunst en wat is Curiosa’. Ook zal het taxeren van schilderijen en voorwerpen op zaterdag 27 juni besproken worden. Iedereen is op deze avond welkom zowel leden als niet-leden. Nodig uw familie, vrienden en kennissen hiervoor uit. De zaal is open vanaf 19.30 uur, de entree is gratis Bovendien wordt tot 20.00 uur een gratis kop koffie/thee aangeboden in de Foyer.

Tijdens de pauze worden loten verkocht voor de grote Jubileumloterij op zondag 13 september met als hoofdprijs een E-bike ter waarde van €1.500,00 en vele andere prijzen. Wilt u aan de taxatie op 27 juni deelnemen, neem dan na afloop van de lezing een intekenlijst mee. Ook kunt u, na afloop van de lezing, intekenen per e-mail kbolieshout@gmail.com. Binnenkort leest u meer over de Kunst en Curiosa dag op zaterdag 27 juni.

Tevens maakt de KBO u erop attent dat tijdens de lezing wordt proefgedraaid met een camera om beelden uit te zenden naar schermen binnen de ruimtes in het Dorpshuis. Het is ook de bedoeling dat op de Kunst en Curiosa Dag camerabeelden worden uitgezonden, zodat alle aanwezigen mee kunnen kijken en luisteren naar de beoordeling van de voorwerpen door de taxateurs. Alle beelden blijven eigendom van de KBO en worden niet aan de media verstrekt.