Afbeelding

Fietste Mee voor het goede doel op 2e Pinksterdag

NULL

Fietste Mee voor het goede doel op 2e Pinksterdag


Beek en Donk - Wethouder Van Zeeland van Laarbeek geeft op Tweede Pinksterdag, maandag 25 mei het startsein voor de 26ste Fietste Meetocht. Deze fietstocht voor het hele gezin start tussen 11.00 en 13.00 uur bij de blokhut van de Scouting aan de Ijsweg Beek en Donk.(achter de vroegere basisschool De Raagten)


Initiatiefnemers van deze fietstocht zijn het Gilde St. Leonardus en de Scouting Beek en Donk. Het is geen wedstrijd, maar een gezellige gezinsfietstocht van 32 km. Het hele gezin , jong en oud, kan eraan meedoen. Er is in Beek en Donk, richting Zijtaart, St. Oedenrode en Mariahout een prachtige en veilige route uitgezet met 3 rustmomenten waar men de deelnemerskaart moet laten afstempelen en waar voor elke deelnemer telkens gratis iets lekkers wordt aangeboden.

De deelnemerskaart en de fietsroute ontvangt u bij de start en omdat de organisatie graag veel mensen voor deze tocht wil uitnodigen, hebben zij het inschrijfgeld erg laag gehouden. Dit bedraagt €3,00 per persoon en kinderen beneden 12 jaar mogen gratis meefietsen met hun ouders. De tocht eindigt bij de blokhut van de Scouting met nog een gezellig samenzijn onder het genot van mooie muziek. Hier zijn ook broodjes, drankjes en hapjes verkrijgbaar.

De opbrengst van deze Fietste Meetocht is bestemd voor de Stichting Leergeld Laarbeek. Deze stichting stelt kinderen uit financieel zwakkere gezinnen in de regio in de gelegenheid de contributie te betalen voor de sportclub, muziekles of schoolreisje. Voor dit doel houden ze ook een loterij en zowel voor, tijdens als na de fietstocht kunt u loten kopen voor 50 cent per stuk. De trekking vindt plaats na afloop van de fietstocht om 16.00 uur bij de finish onder toeziend oog van Wethouder Van Zeeland.

Graag nodigt het Gilde St. Leonardus en de Scouting u uit deel te nemen aan deze gezellige fietstocht en zij rekenen op een grote opkomst.

?Foto: Fietste mee