Survival voor jongeren met de Zonnebloem

NULL

Survival voor jongeren met de Zonnebloem


Laarbeek - Een tijdje geleden lieten de gezamenlijke afdelingen van de Zonnebloem in Laarbeek al weten dat zij bezig waren met het organiseren van een sportieve activiteit, voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. Nu is het dan eindelijk zover dat je je daarvoor kunt opgeven. Op 6 juni gaan ze (bij voldoende aanmeldingen) naar Outdoor Laarbeek in Beek en Donk om te survivallen.


Er zijn 8 activiteiten mogelijk, op verschillende hoogtes van 4 meter tot 9 meter;
-Op 4 meter hoogte; een touw lift van 0 naar 4 meter, een (rolstoel)parcours, een vrije abseil, het abseilen (met de rolstoel) tegen een schuine wand, tokkelen.
-Op 9 meter hoogte; het ervaren van een hoogteparcours van 9 meter in een aangepaste klimgordel en tokkelen vanaf 9 meter hoogte.
-Vanaf de grond; De big swing, dit is een reuzenzwaai / schommel.

Er is een invalidentoilet aanwezig en de ondergrond is rolstoelvriendelijk. Ze beginnen om 13.30 uur. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent. Je hebt drie uur de tijd om je daar uit te leven. Daarna gaan ze naar het Pannenkoekenhuis aan de overkant.

De kosten voor survival, pannenkoek en een drankje bij het survivallen bedragen €25,00. Meld je zo spoedig mogelijk aan bij Jan Tielemans, tel. 06-51815316. Bekijk de website van Outdoor Laarbeek maar vast. Daar kun je uitgebreid zien en lezen wat je te wachten staat. Durf jij de uitdaging aan?