Afbeelding

Omroep Kontakt opent haar deuren

NULL

Omroep Kontakt opent haar deuren


Beek en Donk - Omroep Kontakt opent op zondag 31 mei haar deuren om jou te laten zien hoe een radioprogramma wordt gemaakt, hoe ze tv maken of hoe een studio er van binnenuit ziet.

De open dag is een ideale manier om kennis te maken met jouw lokale omroep en al haar facetten. Tijdens deze dag, tussen 9.00 en 17.00 uur kan je zelf zien en horen hoe het eraan toe gaat bij de lokale kweekvijver van omroeptalent. Er zijn diverse vrijwilligers aanwezig die je uitleg geven.

Omroep Kontakt zorgt ervoor dat jij weet wat er in jouw dagelijkse omgeving leeft. Welke onderwerpen er belangrijk zijn. Wie er in jouw wijk of dorp leven en wat diegene denken. Omroep Kontakt geeft jou een stem en zorgt ervoor dat jij een mening kan vormen. Dat je in actie kan komen, als jij dat nodig vindt.

Voor de studio, in de openlucht presenteert Omroep Kontakt tussen 11.00 en 17.00 uur diverse artiesten, zij zorgen voor een intiem en gezellige sfeer. Ook is er gedacht aan vertier voor de kinderen met enkele luchtkussens.

De open dag is ook de start van de Week van de Lokale Omroep (30 mei t/m 5 juni 2015) waarbij in heel Nederland een week lang aandacht wordt besteed aan het werk van de lokale omroepen. Je bent van harte uitgenodigd om op 31 mei een kijkje in de keuken te komen nemen bij Omroep Kontakt.

Daarnaast houdt Omroep Kontakt op zondag 31 mei een grootse vlooienmarkt met kofferbakverkoop op het evenemententerrein. Een markt vol met gebruikte spullen die een tweede leven verdienen, een markt waar ook een vereniging zich kan presenteren. Voor kraam- of plaatshuur neem contact op met Frans Coppens, tel. 06-20888818.
Algemene info 0492-463624 of kontaktfm.nl.

?Foto: Open dag bij Omroep Kontakt op zondag 31 mei