Meepraten over verkeerssituaties Beek en Donk

NULL

Meepraten over verkeerssituaties Beek en Donk


Beek en Donk - Op verzoek van de Beek en Donkse gemeenschap zijn de Dorpsraad met ondersteuning van ViERBINDEN in 2010 gestart met een werkgroep Verkeer in Beek en Donk. Deze werkgroep Verkeer bekijkt, bespreekt moeilijke en lastige verkeerssituaties in Beek en Donk en legt deze vervolgens neer bij de gemeente om samen te kijken wat de mogelijkheden tot verbetering zijn.


De eerstvolgende bijeenkomst van de werkgroep verkeer vindt plaats op woensdag 27 mei om 19.00 uur in het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg 27 hier in Beek en Donk.

Alle buurtverenigingen of vertegenwoordigers zijn uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Uiteraard zijn alle inwoners van Beek en Donk ook van harte welkom om deel te nemen.

Op woensdagavond 10 juni vanaf 19.30 uur nemen vertegenwoordigers van de werkgroep Verkeer in ieder geval ‘slechte’ of ‘aandachtbehoevende’ verkeerssituaties mee in het halfjaarlijks overleg met de gemeente.

Als u vragen of opmerkingen heeft over dit onderwerp of als u deel wilt nemen aan de bijeenkomst, kunt u contact opnemen met dorpsondersteuner Henrie Bouwmans via hbouwmans@vierbinden.nl of tel. 0492-328803. Op verzoek sturen zij u het verslag van de vorige bijeenkomst die in november 2014 plaats vond.