Afbeelding

Zonnebloem Mariahout bezoekt Sint Jan

NULL

Zonnebloem Mariahout bezoekt Sint Jan


Mariahout - Zonnebloem Mariahout had haar jaarlijkse reis gecombineerd met wensen uit de wensboom van afgelopen jaar. De Sint Jan in Den Bosch stond daarin centraal.


's Morgens om 10.00 uur stond de bus te wachten bij de Nieuwe erven om haar gasten met vrijwilligers op te halen. Rolstoelen waren al in de bus geplaatst. Mooi weer en vrolijke mensen, zo vertrokken ze. Bij het dagprogramma hadden ze natuurlijk de bekende bossche bol met koffie als eerste op het lijstje staan. Onder mooie lindebomen liepen de gasten en vrijwilligers richting restaurant. Na de bossche bol namen zij een kijkje in de Sint Jan. Om 12.30 uur weer allemaal de bus in en over mooie wegen richting De Moer. Prachtig natuurschoon en schitterende boerderijen en huizen. Daar hadden ze de koffietafel gepland om 13.30 uur. Er werd druk gebuurt, mensen vertelden over vroeger en een aantal gasten die vroeger wel eens in die buurt waren geweest vertelden dat alles zo veranderd was. Na de koffietafel weer op weg door de Loonse en Drunense duinen, Oisterwijk, Loon op zand, richting Oirschot. Daar hadden ze nog een korte stop om even bij de Heilige Eik een kaarsje op te steken en nog na te genieten. Na het maken van een herinneringsfoto werden de gasten weer naar hun eigen stekkie gebracht.

Mede door de collecte die de zonnebloem hield in Mariahout en gunsten die ze kregen, konden ze deze gasten een mooie dag bezorgen. Dank je wel hiervoor allemaal. De Zonnebloem hoopt voor 2016 wederom op jullie steun te rekenen.

Zijn er mensen in uw omgeving die tot de doelgroep van de Zonnebloem behoren, dan kun je hen aanmelden via tel. 0499-421317. De werkgroep bezoekwerk zal deze mensen benaderen. Schroom niet, de zonnebloem maakt weer dingen mogelijk die nu ondenkbaar zijn.