Afbeelding

Voorspeelconcert bij Muziekopleiding O&U

NULL

Voorspeelconcert bij Muziekopleiding O&U


Beek en Donk - In Muziekcentrum 't Anker vindt op zondag 31 mei vanaf 10.00 uur een voorspeelconcert plaats ter voorbereiding op de muziekexamens.


Alle Laarbeekse muziekleerlingen die in juni op examen gaan, zullen deze dag een optreden verzorgen, waarbij zij een van hun examenstukken ten gehore gaan brengen. Het betreft leerlingen van Stichting Muziekopleiding O&U uit Beek en Donk, Harmonie St. Caecilia uit Lieshout en Harmonie De Goede Hoop uit Aarle-Rixtel. Samen ruim 40 jonge muzikanten, zowel blazers als slagwerkers, in niveau variërend van A tot en met C. Zij bieden u tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 15.00 uur een zeer afwisselend programma aan. Alle optredens worden beoordeeld en van commentaar voorzien door een deskundige, die de leerlingen na afloop wat opmerkingen en tips mee zal geven die nuttig kunnen zijn om de muziekexamens op 6 juni succesvol af te ronden.

Het voorspeelconcert is gratis toegankelijk en publiek is van harte welkom om op enig moment tussen 10.00 en 15.00 uur binnen te lopen om te komen luisteren. Houdt u wel rekening met de pauze tussen 12.00 en 13.00 uur.

Foto: Op zondag 31 mei vindt het voorspeelconcert plaats in 't Anker