Afbeelding

Sparta'25 G-voetbal knap 5e op Paragames Schijndel

NULL

Sparta'25 G-voetbal knap 5e op Paragames Schijndel


Beek en Donk - Sparta'25 G-voetbal heeft 17 mei een bezoek gebracht aan de Paragames 2015 in Schijndel. Het team bestond uit een aantal senioren en junioren die komend jaar naar de senioren gaan.


Nadat de Paragames officieel geopend waren, begon Sparta aan de eerste wedstrijd. De Spartanen zaten in een poule met Avanti'31 , RPC G1 en HVV G1. Sparta begon zeer goed aan het toernooi. De eerste wedstrijd werd afgesloten met een 7-2 winst en daarmee was meteen een flinke stap gezet voor een goede finale ronde.

In de tweede wedstrijd moest Sparta het opnemen tegen RPC. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Sparta kreeg genoeg kansen maar de keeper van RPC was, ook met hulp van de paal, niet te passeren. Het was in de laatste minuten toen de spit van RPC voor zijn team de overwinning wist binnen te schieten. Een gelijkspel was wel meer dan verdiend geweest.

De derde poule wedstrijd voor Sparta was die tegen HVV. Op basis van het verleden wist Sparta dat dit een zeer zware klus zou worden. Sparta deed lang mee, maar in de voor het publiek aantrekkelijke wedstrijd wist HVV beter met de kansen om te gaan en trok met een vertekende 0-4 aan het langste eind.

In de kruisfinale moest Sparta'25 het opnemen tegen Gemert G2. Sparta'25 speelde in deze wedstrijd verreweg de beste van alle vier de wedstrijden. Net of dat er nog geen drie wedstrijden gespeeld waren. Sparta wist deze wedstrijd verdiend te winnen met 6-2.

Tussen de wedstrijden door konden punten verdiend worden met het penalty schieten. 9 van de 11 spelers wisten te scoren.

De overwinning tegen Gemert, en de punten van het penaltyschieten, leverde Sparta een mooie 5e plaats op (van de 14 ploegen). Ook dit jaar was het weer een hele gezellige dag en Sparta zal volgend jaar weer aanwezig zijn op de Paragames.

Wil jij meer zien of weten over G-Voetbal, kom dan op 6 juni naar het Daan van Sleuwen G-voetbaltoernooi bij Sparta'25!

Foto: Sparta'25 speler Sam van Dommelen