Open dag bij Omroep Kontakt

NULL

Open dag bij Omroep Kontakt


Beek en Donk - Omroep Kontakt pakt groots uit en bruist volop, met een open dag, live muziek en een vlooienmarkt, kom en beleef het mee op zondag 31 mei!


Van 9.00 tot 17.00 uur opent Omroep Kontakt haar deuren en nodigt daarbij alle inwoners van Laarbeek uit om een kijkje te komen nemen. Ze laten graag zien hoe er gewerkt wordt. Hoe wordt een radioprogramma gemaakt, hoe maken ze tv of hoe ziet een studio er van binnen uit. Kortom: iedereen kan tijdens deze dag zien en horen hoe het er aan toe gaat bij de lokale kweekvijver van omroeptalent. Diverse vrijwilligers zijn aanwezig en geven uitleg. De open dag is ook de start van de Week van de Lokale Omroep (30 mei tot en met 5 juni 2015) waarbij in heel Nederland een week lang aandacht wordt besteed aan het werk van de lokale omroepen. Omroep Kontakt wil er graag zijn voor jong en oud.

Live muziek op het muziekplein
Voor de studio, in de openlucht, presenteert Omroep Kontakt tussen 11.00 en 17.00 uur Diverse artiesten, zoals Perfect Match, Party Duo, Brabant Duo, Stein vd Ven & Job van Rooij, Bowen Straatman & Nick Heesakkers en Koossie Citroen zullen zorgen voor een gezellige sfeer. Ook is er gedacht aan vertier voor de kinderen met enkele luchtkussens.

Vlooienmarkt
Omroep Kontakt houdt op deze dag van 9.00 tot 16.00 uur een grootse vlooienmarkt op het evenemententerrein aan de Otterweg. Een markt vol met gebruikte spullen die een tweede leven verdienen. Deze mag genoteerd worden als eerste markt op het vernieuwde terrein. Naast de diverse kramen bieden ze ook de mogelijkheid tot kofferbakverkoop van particulieren, maar ook verenigingen mogen zich presenteren.