Nieuwe website BC Mixed

NULL

Nieuwe website BC Mixed


Beek en Donk – De geheel vernieuwde website van Badmintonclub Mixed is vorige week gelanceerd. De nieuwe site werd in de zaal op een groot scherm live getoond. Er was veel belangstelling van jeugd- en seniorenleden. Met name de koppeling met social media is een nieuwe feature op de site. Ook de sponsoren zijn prominent aanwezig op een eigen pagina.


Initiatiefnemers van de vernieuwde site zijn Harrie van der Vegt en Lisa van Vijfeijken. Harrie is verantwoordelijk voor het technische gedeelte terwijl Lisa de zogenaamde ‘look-and-feel’ en het design voor haar rekening heeft genomen. De basis voor de vernieuwing komt voort uit een schoolopdracht van Lisa. Een paar jaar geleden heeft zij voor een project BC Mixed als voorbeeld genomen. Eén van de onderdelen was het ontwikkelen van een nieuwe site. Het concept wat ze toen heeft gemaakt viel dusdanig in de smaak dat het bestuur haar gevraagd heeft of ze de site daadwerkelijk wilde ontwikkelen. Daar hoefde ze niet lang over na te denken. Er werd een project groepje in het leven geroepen met verschillende personen vanuit de club. Die personen blijven zich ook actief bezig houden met de vernieuwde site. Bas Fransen gaat zich voornamelijk richten op de nieuwe slider en de social media. Rien van Kessel houdt zich al jaren bezig met de geschiedenis van de vereniging en blijft daarmee doorgaan. Ton Slaets zal vanuit zijn rol als voorzitter de link naar de PR blijven vervullen. En natuurlijk zullen Harrie en Lisa de site verder blijven ontwikkelen.

Waar het gebruik van het gastenboek op de oude website een belangrijk communicatiemiddel was, zal de Social pagina op de nieuwe site deze rol gaan overnemen. Een bericht op Facebook, Twitter of Instagram met daarin #bcmixed is direct te zien op deze pagina. Het bestuur is enorm trots op deze nieuwe site en natuurlijk op de vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet. Neem gerust een kijkje op www.bcmixed.nl.