Afbeelding

Seniorenkoor Vogelenzang viert 40-jarig jubileum

Muziek

Seniorenkoor Vogelenzang viert 40-jarig jubileum


Lieshout - Dit jaar bestaat Seniorenkoor ‘Vogelenzang’ uit Lieshout 40 jaar. Reden voor een feest. Het koor bestaat uit 40 leden. De laatste jaren is het koor flink gegroeid. Vreemde talen als Duits, Frans, Engels, Fins, Hebreeuws, Russisch en Italiaans gaan ze niet uit de weg.


Onder de paraplu van KBO Lieshout dragen zij een steentje bij aan de sociale beleving. Op zondag 14 juni aanstaande beginnen zij hun feest met een Eucharistieviering in de Servaaskerk in Lieshout om 09.30 uur. Deze viering wordt voorgegaan door Pater Wester en wordt muzikaal ondersteund door het koor zelf. Na de viering gaan de koorleden en partners lunchen. Om 14.00 uur houden zij een receptie in het Dorpshuis in Lieshout, waarvoor u van harte uitgenodigd bent om hen te feliciteren. Voor een drankje en een hapje wordt gezorgd.

Na de receptie komt uit elke kern van Laarbeek een koor zingen. Als eerste treedt op het Aarle-Rixtels Gemengd Koor Euphonia, waarna het Beek en Donks Gemengd Koor een staaltje van haar kunnen laat horen. Als vertegenwoordiger van Mariahout treedt voor u op de Mariahoutse Liederentafel, waarna het jubilerend koor de middag muzikaal afsluit.

Heeft u zin in een heerlijke middag vol koormuziek van allerlei soort, en wilt u het koor ook nog feliciteren met haar jubileum, dan nodigen zij u van harte uit om op zondag 14 juni aanwezig te zijn, in de mis of op het feest of misschien wel bij beide gelegenheden. De toegang is gratis.

?Foto: Seniorenkoor Vogelenzang