NK Schoolhandbal De Raagten 4e van Nederland

NULL

Beek en Donk - 30 Spelers en supporters van De Raagten vertrokken op zaterdag 13 juni naar Emmen om daar deel te nemen aan het Nederlands Kampioenschap Schoolhandbal 2015. Het jongensteam van De Raagten nam daar deel als kampioen van Noord- Brabant.

In een schitterende ambiance speelde het team in een poule haar wedstrijden. De poule bestond uit 6 kampioenen uit andere provincies. Na 5 wedstrijden eindigde het team op de 2e plaats, door een beter doelsaldo dan de andere 2 teams. De finale wedstrijden werden in een andere sporthal gespeeld. De grote sporthal van Handbalclub E en O in Emmen. Een geweldige ervaring: zo’n grote hal, bomvolle tribunes met supporters, mascottes van de Nederlandse Handbalbond, officieel met twee scheidsrechters. De wedstrijd om de derde en vierde plaats werd gespeeld tegen de kampioen van Noord Holland. In een spannende en goed gespeelde wedstrijd kwamen ze net wat tekort, zodat ze verdienstelijk op de 4e plaats eindigden: dus 4e van Nederland. Na de prijsuitreiking van beker, medailles en bloemen gingen ze trots terug naar Beek en Donk. Voor het handbalteam, maar ook de supporters, een geweldige en unieke ervaring: deelnemen aan een NK.

?Foto: NK schoolhandbal