Unieke Italiaanse proefavond bij Atelier Vonk

NULL

Unieke Italiaanse proefavond bij Atelier Vonk


Aarle-rixtel - Houdt u ook zo van Italië? Van de prachtige, schilderachtige dorpjes en uitgestrekte binnenlanden met zijn vele welbekende wijnhuizen? En niet te vergeten, van de veelzijdige en authentieke Italiaanse keuken? Stop met zoeken op de sites van al die vakantiediscounters en kom op donderdag 25 juni om 19.00 uur naar Atelier Vonk voor een voorproefje! Deze avond nemen zij u mee op een culinaire ontdekkingsreis naar Bella Italia.


Jean Pierre en Jolanda Zanetti heten u deze bijzondere avond hartelijk welkom in hun atelier, dat gevestigd is in de oude klokkengieterij van Petit&Fritsen in Aarle-Rixtel. Voor deze reis heeft Atelier Vonk onder andere Rita en Valeria Russo uitgenodigd, die u kennis laten maken met Liquoreria Limonio, een landgoed van 50 hectare waar al ruim 200 jaar op biologische wijze fruit wordt geteeld waarvan briljante likeuren worden gemaakt. Door hun ongeëvenaarde kwaliteit worden deze likeuren in heel Italië en ver daarbuiten geroemd. Om ze goed tot hun recht te laten komen, worden de likeuren vergezeld van diverse hemelse en tongstrelende Italiaanse gerechten. Kortom, het wordt een avond die in het teken staat van Italiaanse gezelligheid, van authenticiteit en puur genieten.

Gaat u op donderdag 25 juni met ons mee op ontdekkingsreis? Koffers pakken en inchecken is niet nodig, u hoeft alleen maar te komen.