Concert St Caecilia in sfeervol Openluchtmuseum Arnhem

NULL

Concert St Caecilia in sfeervol Openluchtmuseum Arnhem


Lieshout/Mariahout/Arnhem - Harmonie St. Caecilia uit Lieshout en Mariahout kijkt terug op een gezellig en muzikaal weekend. De harmonie bracht een bezoek aan het openluchtmuseum in Arnhem. Zowel de slagwerkgroep als het harmonieorkest gaven een concert tussen de historische gebouwen.


De goed gevulde bus vertrok zondagochtend naar het museum in Arnhem. De meegereisde leden hadden wat tijd om het museum te bekijken. In de middag was het tijd voor een concert. Het weer was onverwachts goed en daardoor kon het publiek op een zonnig terras op het Zaanse plein genieten van twee muzikaal interessante, lichte en gevarieerde concerten.

De concertreis naar Arnhem was het laatste muzikale uitstapje buiten de gemeentegrenzen van dit seizoen. Eén juli sluiten de jeugdorkesten hun seizoen af op de Heuvel in Lieshout. Zes juli geven het harmonieorkest en de slagwerkgroep in het Openluchttheater Mariahout hun laatste concert van het seizoen.

De leden van St. Caecilia hebben echter nog wel een ander uitstapje te goed, alleen mogen de instrumenten deze keer thuisblijven. De harmonie is uitgenodigd om aanstaande vrijdag in het Philips Stadion in Eindhoven te genieten van het concert van oud lid Guus Meeuwis.

?Foto: Concertreis Caecilia Arnhem