Jubileumfeest Sparta

NULL

Jubileumfeest Sparta’25 op punt van beginnen


Beek en Donk – Het jubileumfeest van Sparta’25 staat op het punt van beginnen. In het eerste feestweekeinde is de wedstrijd tegen Helmond Sport en de Rommelmarkt de activiteiten. Voetbalvereniging Sparta’25 bestaat dit jaar negentig jaar en dat vieren zij uitbundig gedurende drie feestweekenden.


Zaterdag speelt het eerste elftal van Sparta’25 een jubileumwedstrijd tegen het vaandelteam van Helmond Sport. Voor zowel Sparta’25 als Helmond Sport is dat tevens de allereerste wedstrijd van de competitievoorbereiding. De wedstrijd op sportpark ’t Heereind begint om 18.00 uur. Vanaf 16.00 uur vinden er voorwedstrijden plaats tussen een aantal jeugdteams van Sparta’25 en Helmond Sport. De entree bedraagt €4,00 voor volwassenen en €2,00 voor jeugd tot 12 jaar. Voor de jongste jeugd staat er een springkussen opgesteld. Na afloop van deze wedstrijd vindt er een gezellige voortzetting plaats in het clubgebouw met een optreden van de swingende sfeermakers ‘Die Milka’s’.
Op zondag 28 juni vindt op sportpark ’t Heereind van 10.00 tot 16.00 uur een rommelmarkt plaats met gezellig terras en een springkussen voor de kinderen. De entree hiervoor bedraagt €2,00. De opbrengst van de entree komt ten goede aan de voetbalclub. Kom naar het sportpark en tik nuttige zaken voor aantrekkelijke prijzen op de kop.
Later dit jaar worden de festiviteiten uitgebreid voortgezet. In het laatste weekend van augustus vinden een Legends of the 90’s Party, een Spartade en de Spartan Color Experience plaats. Tijdens de Legends of the 90’s Party geven Mental Theo en DJ Jean acte de presence. De inschrijving voor de 90’s Party en de Spartan Color is inmiddels mogelijk via de website van Sparta’25. Op 6 november, tevens de oprichtingsdag van Sparta’25, is er een jubileumfeestavond en als klap op de vuurpijl op zondag 8 november een groots opgezette dienstenveiling met aansprekende en ludieke diensten en spraakmakende veilingmeesters. Bezoek www.sparta25.nl om het Spartaanse jubileum te volgen, maar u bent vooral van harte welkom het komende weekeinde bij de activiteiten van Sparta’25 op ‘t Heereind.