Afbeelding

Start ASV

NULL

Start ASV’33 Veterinnen één groot succes


Aarle-Rixtel – Voor het eerst in de geschiedenis van ASV’33 stond afgelopen vrijdag het ASV’33 Veterinnen team op de groene mat. Het door de KNVB vorig seizoen opgestarte Veterinnen-voetbal bleek al snel een succes te zijn. Het aantal verenigingen wat deelnam was het afgelopen seizoen nog karig te noemen, maar alle deelnemende verenigingen waren meer dan enthousiast over het verloop van het Veterinnen-seizoen.


Door het bijwonen van een avond m.b.t. het Veterinnen-voetbal georganiseerd door de KNVB bij de VV Deurne, werd ook ASV’33 heel erg enthousiast. Mede door de medewerking van enkele oudgediende van het damesvoetbal bij ASV’33 was er al snel een team op de been gebracht. Kort samen gevat houdt het Veterinnen voetbal het volgende in; er word één keer in de drie weken op een vrijdagavond gevoetbald. Op zo’n avond komen vier verenigingen bij elkaar en voetballen een halve competitie op een half veld, zeven tegen zeven. Per seizoen worden er acht wedstrijdavonden georganiseerd door de KNVB.

Deze opzet spreekt de dames van het Veterinnen-voetbal bij ASV’33 dus heel erg aan. Zo was er bij SVSH in Someren-Heide afgelopen vrijdagavond een test-avond georganiseerd met medewerking van SVSH, ONDO, VV Heeze en ASV’33. De avond werd een groot succes, er werd leuk gevoetbald, de sfeer was meer dan prima en de resultaten zijn van minder belang. Maar wel wat heel erg belangrijk was en is, is dat de deelnemende verenigingen het Veterinnen-voetbal in deze opzet meer dan zien zitten.

Een winst op meerdere vlakken, zo kun je als vereniging ook het vrouwenvoetbal voor vrouwen van 30+ aanbieden, vergelijkbaar aan het veteranen-voetbal voor mannen. De betreffende vrouwen kunnen hun geliefde sport met leeftijdsgenoten blijven beoefenen. En het is zoals op deze testavond dus duidelijk naar voren kwam, geweldig mooi, leuk, interessant en gezellig. Wat wil je nog meer als vereniging, én als lid.

ASV’33, met haar Veterinnen, is zeer blij met deze nieuwe categorie binnen de vereniging, en hopen dan ook op een succesvol seizoen. Hoe meer deelname van verenigingen, hoe leuker dat het wordt.

Mochten er speelsters of verenigingen zijn die ook interesse hebben, neem dan gerust contact op met ASV’33, zij maken jou ook graag zo enthousiast!

?Foto: Veterinnen voetbal