Afbeelding

Anne van Schijndel rijdt mooie dressuur

Sportnieuws

Anne van Schijndel rijdt mooie dressuur


Lieshout - De laatste pony zomer dressuur wedstrijd bij Manege D'n Perdenbak werd gehouden op vrijdag 19 juni. Een beetje druilerige dag, maar aan het eind van de middag werd het beter, en was het fijn rijden bij de Manege.


In totaal kwamen er 17 jonge ruiters uit de regio naar Lieshout, en zij reden 1 of 2 proefjes. De jury was zeer te spreken over de verbeteringen van deze jonge ruiters en dat bleek ook wel uit de punten die zij kregen.

Uit Laarbeek reden de volgende ruiters mee.

Categorie AB, klasse B, Myrthe Siliacus en Goldberg's Bas, zij werden 3de en 2de met 182 en 172 punten.
Noah Vesters reed met Danny en lieten 2 nette proefjes zien en zij werden 4de en 3de met 180 en 184 punten.

In de categorie CDE, klasse B reed Anne van Schijndel en Evy een super mooie proef en werd 1ste met 199 punten, Maud Vesters en Carien waren zeer geconcentreerd en reden keurig, zij werden 2de en 1ste en kregen 180 en 188 punten.
Anne van Stiphout kwam met Twister in de ring, en zij werden 2x 5de met 173 en 169 punten.


In de categorie CDE, klasse M1 kwam Sylvia vd Hurk met Jessie aan de start, zij lieten 2 mooie proefjes zien en werden 2x 1ste met 186 en 185 punten.

Het bestuur van Stichting Manege De Raam, wil iedereen bedanken voor de vrijwillige hulp tijdens de wedstrijden, in de kantine, tijdens het op en afbouwen, en slepen van de Manege. Ook mogen ze hun sponsoren natuurlijk niet vergeten, voor de extra prijzen die zij hebben geschonken. Nu hebben ze even vakantie, maar op 4 september gaat men weer starten met paarden dressuur, en op 18 september is er pony dressuur bij de Manege. Wil je hieraan meedoen, kijk voor de mogelijkheden op hun site www.stichtingderaam.nl

Foto: Anne van Schijndel en Evy.