Kunst en curiosa dag van KBO Lieshout

NULL

Kunst en Curiosa Dag van KBO Lieshout


Lieshout - Heeft u altijd al willen weten of uw geërfde schilderij een bijzonder kunstwerk is? Of hoeveel het wandbord dat u voor een prikje op de rommelmarkt kocht, waard is? Op zaterdag 27 juni kunt u het door erkende taxateurs van Kunsthandel Dumay uit Nuenen laten beoordelen op de Kunst en Curiosa Dag van Seniorenvereniging KBO Lieshout.

Het is één van de activiteiten die de Lieshoutse vereniging organiseert ter gelegenheid van het zestigjarig jubileum. Om 12.30 uur gaat de zaal van het Dorpshuis open, de taxaties beginnen om 13.00 uur. Het publiek kan gratis de commentaren van de taxateurs volgen op een groot scherm.
Iedereen, lid of geen lid, kan met maximaal drie voorwerpen komen. Deze moeten wel door een persoon te dragen zijn. Leden van KBO Lieshout betalen €1,00 per voorwerp, niet leden betalen €2,00.
Inschrijven kan via emailadres kbolieshout@gmail.com, onder vermelding of u schilderijen of andere voorwerpen wilt laten taxeren. Een inschrijfformulier wordt u dan digitaal toegezonden. Het onderste gedeelte van het formulier geldt als aanmelding en dient door u ingevuld te worden ingeleverd.

Ook op de dag zelf is inschrijving nog mogelijk. KBO Lieshout heet u van harte welkom op 27 juni vanaf 12.30 uur in het Dorpshuis