Collecteweek Nederlandse Rode Kruis

NULL

Collecteweek Nederlandse Rode Kruis


Laarbeek - In Gemert, Beek en Donk, Mariahout en Handel zijn afgelopen week in totaal ongeveer 100 collectanten bij u aan de deur gekomen voor een financiële bijdrage voor het Nederlandse Rode Kruis. In De Mortel en Elsendorp is er geld ingezameld tijdens de jaarlijkse gemeenschappelijke collecte voor alle goede doelen. Helaas was het door omstandigheden dit jaar niet mogelijk om in Lieshout te collecteren.


Ook dit jaar was het weer een goede opbrengst waardoor ze chronische zieken en medemensen met een handicap in het verzorgingsgebied van deze regio kunnen helpen en de eenzaamheid onder de mensen te kunnen bestrijden. Ze kunnen ook weer een aantal medemensen, die door ziekte of een handicap niet meer zelfstandig met vakantie kunnen laten genieten van een geheel aangepaste en verzorgde vakantie onder medische begeleiding.
Zo gaan er door uw bijdrage jaarlijks een aantal medemensen naar de prachtige Rode Kruis accommodatie in Someren of ze gaan mee met het vakantieschip de J. Henry Dunant, of naar een van de vakantiehotels. Ook de welfare binnen het Rode Kruis kan weer een handje geholpen worden.
Door uw financiële bijdrage heeft u meegeholpen om medemensen kortbij en veraf te laten merken dat ze erbij horen en dat ze ook een stukje geluk kunnen ervaren in hun leven.
De opbrengst was dit jaar:
Beek en Donk : €835,50
Mariahout : €642,04

Hiervoor is het Rode Kruis alle gulle gevers zeer dankbaar voor. Hartelijk bedankt voor uw steun.