Voorstelling Miss Montreal bijna uitverkocht

NULL

Voorstelling Miss Montreal bijna uitverkocht


Mariahout - Na het daverende succes in 2013 komen ze dit jaar weer terug naar het theater, met een nieuw album en een nieuwe show. De organisatie van het Openlucht theater heeft het natuurlijk over niemand minder dan Miss Montreal! Met de pakkende nummers en buitengewone zangstem van frontvrouw Sanne Hans zullen zij ook deze keer het publiek weer volledig omver blazen.


Miss Montreal

Op zaterdag 11 juli staat deze Hollandse band in het Openluchttheater Mariahout. Miss Montreal is een band die rockt en emotioneert. De ontwapenende, op het eerste gezicht oersimpele deuntjes zijn een mengeling van pop en cabaret, waarmee ze ieder publiek gegarandeerd enthousiast krijgen.

Na het uitkomen van de eerste single in oktober 2008, gaat het bijzonder goed met de 5-koppige band Miss Montreal. Vier albums uitgebracht binnen 6 jaar, 10 hit-noteringen in de Nederlandse Top 40 én als kroon in april 2012 de Schaal van Rigter (de single ‘Wish I Could’ was het meest gedraaide nummer op 3FM in 2011). Verder scoorde ze nog een grote Nederlandstalige hit met Nielson in 2013 genaamd 'Hoe' en in het begin van 2014 maakte Sanne de titelsong voor het succesvolle SBS6 programma Utopia, genaamd 'Say Heaven, Say Hell', welke bekroond werd door Radio 538 met een Alarmschijf en weken lang werd gedraaid op de alle Nederlandse radiostations.

Het laatste album ‘Irrational’ is in februari 2014 uitgekomen, de band heeft datzelfde jaar een succesvolle clubtour gedaan en de band staat vanaf februari 2015 met een gloednieuwe show in de theaters! Niemand kan meer om Miss Montreal heen!

Kaartverkoop
Miss Montreal speelt op zaterdag 11 juli om 20.30 uur in het openluchttheater. Wil je deze avond niet missen? Wees er dan snel bij! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.oltm.nl of via de verkoopadressen in Laarbeek (zie website). Openluchttheater Mariahout. Beleef meer!

Foto: Miss Montreal tijdens haar optreden in het Openluchttheater in 2013