Afbeelding

LIMO 45 jaar: Hiep hiep hoera!

NULL

LIMO 45 jaar: Hiep hiep hoera!


Lieshout - Op de algemene ledenvergadering van LIMO werden niet alleen agendapunten aangesneden maar ook andere punten: taart. De ondernemersvereniging Lieshout Mariahout bestaat namelijk 45 jaar. “Het is een feestelijk avondje geworden!”


Prima sfeer
Donderdag 18 juni was het zover. LIMO bestaat 45 jaar. Een mijlpaal voor ondernemend Lieshout en Mariahout. En met wie kun je dat beter vieren dan met de leden? Zij hadden wel zin in een feestje. Aan alles merk je dat LIMO bruist. Naast taart werden er bubbels geserveerd.

Netwerk
“LIMO is van oudsher een ondernemersvereniging die open staat voor alle bedrijven,” vertelt voorzitter Mark Lommen. “Wij verenigen ondernemers. Niet alleen winkelbedrijven maar ook het MKB en ZZP’ende accountants, timmerlieden, juristen, metselaars, notarissen, garagisten en reclamemakers. Wij verenigen ondernemers voor meer omzet, vitale kernen, betere contacten met de politiek, een sterk netwerk, collectieve inkoop en bedrijfsbezoeken. Hoe beter we elkaar kennen, hoe meer we voor elkaar kunnen betekenen.”

Ruim 80 leden
Mark Lommen: “De LIMO-gedachte spreekt aan. Dat merken we aan het aantal leden. De afgelopen jaren zijn we gegroeid van 35 leden naar 81. En het einde van die groei is nog niet in zicht. Het is een vereniging vóór ondernemers dóór ondernemers. En iedere ondernemer kan met zijn kennis en kunde een steentje bijdragen aan de club. Er wordt steeds meer genetwerkt.”

Op naar de 50 jaar
“45 jaar is een respectabele leeftijd voor een ondernemersvereniging. Zeker als de leden enthousiast en betrokken zijn. Dan kun je doorstomen naar de 50 jaar. Nog even geduld en LIMO ziet Abraham. Een mooie reden voor een feestje.”

Foto: Lieshoutse en Mariahoutse ondernemers brengen een toost uit op 45 jaar LIMO.