Afbeelding

Beleef muzikale voorstellingen in Openluchttheater Mariahout

NULL

Beleef muzikale voorstellingen in Openluchttheater Mariahout


Mariahout - Deze week staat Openluchttheater Mariahout in het teken van de muzikale theatervoorstellingen. Harmonie St. Ceacilia speelt op maandagavond een intiem afsluitingsconcert, gevolgd door de verrassende minimusical ‘De Kleine Prins’ van Theater van Santen op woensdagmiddag. De donderdag daarna speelt groep 8 de schoolmusical ter afsluiting van het jaar. Kortom: heel veel kijk en luister plezier!

Harmonie St. Ceacilia
Zoals inmiddels gebruikelijk sluit deze Lieshoutse harmonie haar seizoen af met een concert in het openluchttheater. Dat belooft een gezellige, sfeervolle en vooral muzikale zomeravond te worden. Deze voorstelling is voor iedereen gratis toegankelijk. Maandag 6 juli om 20.30 uur.

Theater van Santen
De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes, waarvan er twee werken en de derde niet - nou ja, je weet maar nooit! Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen, en beleeft hij meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden...

Het verhaal bezit alle kwaliteiten om kinderen en ook grote mensen te laten wegdromen in fantasieën die geen grenzen kennen. Een levendige minimusical met live muziek, dans en een flinke dosis humor. Woensdag 8 juli om 14.30 uur.

Musical groep 8
Het laatste jaar van de Bernadette basisschool kun je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, dat moet je afsluiten met een klapper! Zoals ieder jaar presenteert groep 8 van de Bernadette basisschool Mariahout de schoolmusical. Deze voorstelling is voor iedereen gratis toegankelijk. Donderdag 9 juli om 14.00 uur.

Kaartverkoop
Wil je deze voorstellingen niet missen? Wees er dan snel bij! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.oltm.nl of via de verkoopadressen in Laarbeek (zie website). Openluchttheater Mariahout. Beleef meer!

Foto: kleine prins