Afbeelding

Jubileumactiviteiten bij KBO Lieshout

NULL

Jubileumactiviteiten bij KBO Lieshout


Lieshout - Feest voor opa en oma, dan ook feest voor de kleinkinderen, vond de jubileumcommissie van Seniorenvereniging KBO Lieshout. De 60-jarige vereniging koos voor een busreis naar Irrland, de grootste boerderij-belevenisoase in Europa.


Dit attractiepark bij Kevelaer in Duitsland heeft als filosofie ‘actief spelen, leren en jezelf lekker uitleven.’ Kinderen tussen vier en twaalf jaar mogen met opa, oma of beide mee. De belangstelling is boven verwachting. Op zaterdag 4 juli vertrekken drie volle bussen vanuit Lieshout met bijna tweehonderd deelnemers.

Op dinsdag 7 juli staat bij familie Van den Biggelaar aan de Schutsstraat 37 in Lieshout koffie of thee klaar voor de start van de Grote Fietsdag. Twee fietstochten heeft de Werkgroep Fietstochten uitgezet, van 50 en 30 kilometer. De eerste groep verzamelt om half elf aan de Schutsstraat , voor de korte route is de start om 13.00 uur. De werkgroep zorgt voor een lunch onderweg. Na afloop van de fietstocht kan in de tuin van familie Van den Biggelaar de verhalen uitgewisseld worden onder het genot van een drankje en de jaarlijkse Chinese verrassing.

Wilt u ook meedoen aan deze gezellige activiteiten? Aarzel dan niet en loop eens binnen bij de Inloop. Iedere dinsdag van 10.00 tot 11.30 uur en van 19.00 tot 20.00 uur in het Dorpshuis. Hier kunt u zich ook opgeven voor activiteiten van KBO Lieshout. U bent meer dan welkom.

Foto: Minutieus onderzoek door de taxateurs op de Kunst en Curiosadag van KBO Lieshout op zaterdag 27 juni