Afbeelding

WiSH Outdoor uitverkocht!

NULL

WiSH Outdoor uitverkocht!


Beek en Donk – Voor het eerst in haar geschiedenis is het Laarbeekse festival WiSH Outdoor zowel op zaterdag als op zondag volledig uitverkocht. Dat bevestigde de organisatie zojuist aan De MooiLaarbeekKrant.

 

Zwarte verkoop

Ben je te laat en heb je nog geen kaartje bemachtigd? Dan is er toch nog een mogelijkheid. Jimmy van der Leemputten, woordvoerder WiSH Outdoor, vertelt: “Op dit moment loopt ons fraudesysteem nog. Er zijn al een aantal kaarten uit de zwarte handel gehaald. We weten nog niet hoeveel dit er precies gaan zijn, maar er komen een aantal kaarten vrij om weer te verkopen voor ons. Hier zitten zowel zaterdag- als zondagtickets bij. 

Deze online verkoop gaat donderdagavond om 20.00 uur van start via de website www.wishoutdoor.com. “Wil je dus nog een kaartje bemachtigen? Ben er dan donderdag snel bij. En let op: dit jaar betalen kinderen tot en met 12 jaar voor het eerst entree. We hebben ontzettend gave dingen voor hen in petto. Een kinderticket kost 5 euro. Het is dus van belang dat je dit ook in de voorverkoop koopt.”

 

WiSH Outdoor

Het Laarbeekse festival vindt van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juli plaats. Gisteren kondigde de organisatie al aan extra voorzorgsmaatregelen te treffen in verband met de voorspelde hitte. Kijk voor alle informatie op hun website: www.wishoutdoor.com.