Afbeelding

Weer winst voor Mark Geurts

Sportnieuws

Weer winst voor Mark Geurts


Beek en Donk - Na vier van de acht viswedstrijden zijn ze alweer op de helft beland van het koningsvissen van H.S.V. Het Geduld. De stekken waren weer flink bezet voor de vierde en de één na laatste wedstrijd voor de vakantie. Met prachtig visweer ging om 13.30 uur de loting van start en werden de stekken toegewezen.


Mark Geurts, de koploper in het klassement, lootte de felbegeerde nummer 1 stek. Hij was daar super blij mee, dat liet hij ook merken door het meeste aantal gevangen vis te realiseren en tweede werd in het gewicht klassement . Bij het gewicht won Ronald Bosmans die op zijn beurt de tweede plaats pakte met het aantal en net als in de derde wedstrijd op evenveel punten kwam als de winnaar met de meest gevangen vis. Maar aantal gaat boven gewicht en hij krijgt weer niet de dagzege op zijn naam die is dus voor Geurts die daardoor weer iets uit liep op de concurrentie. Wel blijft Ronald in de tussenstand van de kompetitie in de kielzog van de koplopers. Op de tweede plaats staat Henk Steegs die weer de hete adem van Peter Vogels in zijn nek voelt. Met dus nog vier wedstrijden te gaan is het zeer spannend en als deze mannen een keer een mindere stek loten kan het zo maar zijn dat het klassement weer helemaal op zijn kop staat.

Op zaterdag 25 juli wordt op de Beek en Donkse vijver de laatste wedstrijd voor de vakantie gevist. Op 29 augustus, na de vakantie, start de vijfde wedstrijd weer maar dan op het kanaal.
Deze wedstrijden beginnen om 13.30 met de loting en om 14.00 start de wedstrijd die duurt tot 17.00 uur. Uitslagen en standen zijn terug te zien op www.Hetgeduld.nl.

Foto: Mark Geurts