Beleef humor voor jong en oud in Openluchttheater Mariahout

NULL

Beleef humor voor jong en oud in Openluchttheater Mariahout


Mariahout - Warm die lachspieren alvast op en zet het verstand op standje ‘slap gelul’, want de alom geliefde zomerton is weer terug! Daarnaast zijn er weer veel vrolijke kindervoorstellingen, waarop iedereen lekker mee kan zingen, dansen en lachen, zoals ‘De Prinses op de Erwt’, ‘Cowboy Billie Boem en de Circus Directeur’ en ‘Snorro’.


Zomerton
Net voordat de zomervakantie zijn intrede doet kun je in Mariahout alvast lekker in de stemming komen. Met optredens van lokale tonpraters, muziek en entertainment wordt het een echt zomers feestje. Zeker dit jaar met grote artiesten als Berry Knapen, Boy Jansen, Jasper van Gerwen en Ons Jongens. De zomerton is op vrijdag 17 juli om 20.30 uur.

TVM Jeugd
In een land hier niet zo ver vandaan… Zo begint ‘De Prinses op de Erwt’, het bekende sprookje over een prins die op zoek is naar een prinses om mee te trouwen. Maar dan, zoals we het graag zien, op geheel eigen wijze. Een voorstelling vol humor en muziek van de Kinderproductie van Toneelvereniging Mariahout. Aanstekelijk vermaak voor iedereen. Voor dit sprookje kan men terecht op zaterdag 18 juli om 19.00 uur.

Cowboy Billie Boem
Met zijn lange rode jas en mooie hoge hoed is de circusdirecteur een imposante verschijning, maar ook een man vol verrassingen. Hij lijkt heel veel te weten, maar of het allemaal waar is... Een ongecompliceerde meezing-klap-dans-lach show voor jong en oud op maandag 20 juli, 14.30 uur. Met veel akoestische instrumenten, opmerkelijke rariteiten, oprechte verwondering, vlotte humor en boeiende verhalen.

Jeugdtheater De Kersouwe
In het Mexicaanse dorpje Burrito bestrijdt Snorro het onrecht samen met zijn moppen tappende paard Wervelwind. Een familievoorstelling met humor, spanning, ontroering en liefde, geschikt voor jong en oud. Met cactussen, snorren, heldhaftige stunts en gekleurde jurken brengen de spelers van jeugdtheatergroep de Kersouwe dit bruisende stuk tot leven, op donderdag 23 juli 14.30 uur.

Kaartverkoop
Wil je deze voorstellingen niet missen? Wees er dan snel bij! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.oltm.nl of via de verkoopadressen in Laarbeek (zie website). Openluchttheater Mariahout, Beleef meer!