Concertitie van ODE Laarbeek op het terras bij Pluk

Muziek

Concertitie van ODE Laarbeek op het terras bij Pluk


Beek en Donk - OverdagEnsemble Laarbeek geeft op woensdag 22 juli om 9.30 uur een concertante repetitie op het terras van pannenkoekrestaurant Pluk aan de Koppelstraat, aanvang 9.30 uur. Die woensdag is de laatste repetitie voor hun zomerreces. Hun dirigent, Theo Lokin, is naast een bijzondere dirigent ook bijzonder vindingrijk man in het bedenken van nieuwe termen. Hij noemde hun optreden een concertitie, een combinatie van concert en repetitie. Prachtig gevonden! Wie weet komt dit woord ooit nog eens in het Groene Boekje van de Nederlandse Taalunie terecht.


Het orkest heeft de laatste maanden weer hard gewerkt aan vernieuwing van hun repertoire. De nieuwe nummers vormen weer een prachtige aanvulling van hun toch al redelijk uniek repertoire in de wereld van seniorenorkesten.

Voor de leeftijdgenoten moet het vroege tijdstip van half tien geen probleem zijn, want zij als leden van ODE maken er ook geen punt van om op dit vroege tijdstip elke woensdagmorgen met veel plezier te gaan repeteren in Muziekcentrum het Anker. Maak uw ochtendwandeling op die woensdag voor de afwisseling eens een keer langs het terras van pannenkoekrestaurant Pluk, waar het zeker bij mooi weer goed toeven is, en luister naar hun mooie muziek. Mocht het weer onverhoopt toch slecht zijn, dan vindt hun concertitie plaats in Het Anker.