Afbeelding

Bedankjes bij Badminton Club Lieshout

Sportnieuws

Bedankjes bij Badminton Club Lieshout


Lieshout - Op de laatste speelavond van Badminton Club Lieshout zijn zowel Frans van Waardenburg als BCL-1/BouwCenter Swinkels in het zonnetje gezet. Frans is héél hartelijk bedankt voor zijn hulp bij de jeugd en BCL-1/BouwCenter Swinkels heeft, via een cheque, de gewonnen prijs overhandigd gekregen.


Frans van Waardenburg
De jeugd van Badminton Club Lieshout werd halverwege het seizoen opgeschrikt door het terugtrekken van de trainer. Door deze situatie kon de jeugd enkel nog begeleid worden door de jeugdbegeleiding. Frans van Waardenburg heeft toen, geheel vrijwillig, de taak op zich genomen om samen met de jeugdbegeleiding alsnog een aanvaardbaar programma op te zetten voor het tweede halfjaar. En, …daar is hij uitstekend in geslaagd. Met een programma waarin de deelnemers certificaten voor deeldiploma’s konden halen heeft hij de jeugd een attractief en leerzaam programma geboden. Samen met de jeugdbegeleiding is wekelijks getraind op de diverse onderdelen van de deelcertificaten. Uiteindelijk zijn aan het einde van het seizoen examens afgenomen en heeft iedere deelnemer de door hem verdiende certificaten overhandigd gekregen. Tijdens de allerlaatste speelavond van Badminton Club Lieshout van het seizoen 1024/2015 is Frans nog eens extra bedankt voor zijn enorme inzet. Na een korte, maar zeer lovende, toespraak van voorzitter Stan van Vijfeijken mocht Frans een ‘fysiek bedankje’ in ontvangst nemen vanuit het bestuur. Mooier misschien waren nog wel de bedankjes van de deelnemers zelf. In een lange rij schoven zij één voor één bij Frans voorbij om hem persoonlijk te bedanken voor de geweldige hulp die hij geboden heeft.

Cheque
Bij de senioren was er ook een overhandiging. Namens het bestuur van Badminton Club Lieshout mocht voorzitter Stan van Vijfeijken het vaandelteam een cheque overhandigen van €125,00. Dit bedrag heeft BCL-1/BouwCenter Swinkels verdient met het winnen van de beker van Zuid-Nederland. Het bedrag wordt, alleen voor de winnaars, beschikbaar gesteld door Badminton Nederland. Boukje van der Werf nam de cheque onder luid applaus van de overige badmintonners, namens het hele team, in ontvangst.

Badminton Club Lieshout wenst iedereen een hele fijne zomervakantie en hoopt u terug te zien op 2 september.

Foto: Frans van Waardenburg (midden) te midden van de jeugdgroep van Badminton Club Lieshout